Contact

 

Battlefield Tours Nederland is een initiatief van Jaap Jan Brouwer en Ruud Veen. Jaap Jan Brouwer is management consultant en auteur van een aantal militair historische boeken, Ruud Veen is majoor in het Nederlands leger. In het boek 'Auftragstaktik en het Pruisische/Duitse leger 1850 - 1945' komen in beide expertisevelden bij elkaar in een hoofdstuk over de gevechten bij Overloon. 

 

Samen hebben ze Battlefield Tours Nederland opgezet, waarbij u kunt kiezen uit een tour of een combinatie van meerdere tours. Daarnaast kunt u in company zelf uw programma samenstellen en aangeven waar u de nadruk binnen de presentaties wilt leggen. Op deze wijze kunnen we u een maatwerk aanpak bieden die voor u het hoogste toegevoegde waarde heeft.

 

Mocht u in het onderwerp geïnteresseerd zijn dan is een aanvullend boek 'Krijgslessen voor manager. Leiderschap in tijden van onzekerheid en snelle verandering' dat meer specifiek ingaat op wat je als leider en manager (en medewerker!) kunt leren van militaire organisaties. Er is ook een mooie podcast over dit boek van Erno Hannink en Tom van der Lubbe, zie deze link. Er is ook een speciale website gekoppeld aan dit boek: Krijgslessen.

 

Wilt u meer informatie over onze Battlefield Tours neem dan contact op met:

  • Jaap Jan Brouwer: 0655355999
  • Ruud Veen: 0610080099

U kunt ook per mail informatie opvragen via jjbrouwer@cincmc.nl